SHOARMA CEDER ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Ceder Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 22:23 Weer eerlijk gegeten was weer super lekker
13 mei 2024 om 1:17 Chicken was not eatable. Only fries but 5/10.
12 mei 2024 om 19:44 bezorger vriendelijk en mooi op tijd, friet was ok, beetje weinig saus (oorlog, misschien een eetlepel vloeibare sate) broodje gezond is geen broodje gezond, maar een broodje gesneden gemengde sla met een schijfje tomaat, zeker niet de prijs waard!
28 apr 2024 om 9:32 Ich hab shoarma bestellt, und war in der Box 80% nur Pommes, Was ich nicht essen kann..
18 apr 2024 om 7:27 Tot nu toe diverse gerechten besteld en allemaal heerlijk. Ook veel onbekende dingen. Ik raad aan betere beschrijvingen bij gerechten. Oh, en iets bedenken om de friet langer warm te houden.
16 apr 2024 om 21:00 Bestelling werdt bijna een uur later dan opgegeven afgeleverd nadat een keer voor alle zekerheid met Ceder gebeld te hebben ondanks dat bestelling 45 minuten daarvoor al geplaatst was. Geleverde hoeveelheid was discutabel. Ik bestel i.i.g. geen 2e X
12 apr 2024 om 5:53 Was best goed helaas niet echt warm.
10 apr 2024 om 10:56 Altijd top!
5 apr 2024 om 9:29 Was lekker en goed warm, vriendelujke en goede bezorging in ongeveer 25 minutwn
23 mrt 2024 om 12:26 Was weer toppie
22 mrt 2024 om 20:34 Eerste keer sparribs besteld, vergeleken met de “expres” waren deze 10 keer lekkerder. Maar…. Prijs halve gezien was het absurt weinig. En dat is dan weer een hele tegenvaller. Ondanks de 100% jammiejammie, zal ik het niet meer bestellen.
18 mrt 2024 om 12:14 Lekker zoals altijd en snelle bezorging